StyretavlerStyretavler

NH Technology leverer styretavler til de fleste automations- & produktionsanlæg.

Med fokus på brugervenlighed gør vi det komplicerede enkelt, så styretavlerne sikrer effektivitet uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi har stor erfaring i at levere avancerede styretavler til stort set alle former for industri- og produktionsvirksomheder.

Vores erfarne medarbejdere sætter sig ind i kompleksiteten i jeres produktion, identificerer jeres behov, krav og ønsker og udvikler en styretavle, som fremtidssikrer jeres konkurrenceevne.

Vores styretavler spænder fra mindre betjeningspaneler på maskiner til store, avancerede integrerede netværk i moderne industrielle produktionsanlæg.

Vi leverer udelukkende styretavler, som lever op til gældende nationale og internationale lovkrav og standarder samtidig med, at vi udfører en række omfattende tests, så du får styretavler med maksimal driftssikkerhed af højeste kvalitet. Fuld dokumentation og specifikationer er en selvfølge ved levering.

Alle tavler opbygges med anerkendte komponenter efter vores kunders specifikationer og ønsker, og vi deltager gerne allerede fra projektstart med rådgivning. Det sikrer styretavler af høj kvalitet og en problemfri service samt eventuel udvidelse.

NH Technology tilbyder totalentrepriser på enhver opgave i forbindelse med automation.

Vi projekterer selv vores styretavler og installationer og sikrer dermed en sammenhæng mellem software og hardware.